Just another free Blogger Template by www.freebloggertemplate.info

Mr Right- merita sau nu?

Stiti cu totii cat de greu le este artistilor sa isi gaseasca drumul in show-biz. Cred ca Roxana a reusit sa isi defineasca stilul musical lansand piesa “Mr Right”. O productie originala semnata Costi Ionita, melodia a prins de prima oara la public. Roxy le-a vorbit fanilor de pe forumul sau: “Cred foarte mult in piesa Mr Right, cred ca este un stil nou, nu prea abordat in Romania pana acum, fresh si cool, retro si modern, si simt din ce in ce mai tare ca va place si voua foarte mult. Abia astept sa pun la punct si ultimele detalii ale acestui proiect si sa nu mai fie oras in care sa nu ajung la voi in concerte! Va multumesc din tot sufletul pentru sinceritatea cu care ma sustineti! U Rock!”
Vreau sa aflu ce credeti despre stilul adoptat de Roxy Rocks in Romania. Credeti ca ar trebui ca primul ei videoclip sa fie deidicat piesei “Mr Right”? Asteaptam parerile voastre. Mai jos aveti piesa:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Roxy Rocks

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu